Ny spiller

Vil du spille i Tårnfalkene?
Hos Tårnfalkene tager vi imod nye spillere med åbne arme uanset køn eller niveau, så længe vi har plads. Du kan læse om de enkelte hold og deres træningstider i fanebladet “Holdene”. Vi træner mix., men vi har netop tilmeldt damehold til turneringen i den kommende sæson. Vi er ca. 40 aktive spillere i klubben, men enkelte spillere ønsker ikke at spille kampe og vil nøjes med at træne for motionen og hyggens skyld.

Kontingent
Kontingentet er netop sat op, da den personlige spillerlicens for de enkelte spillere ophører fra sæsonen 2022 og således ligger inde i klubbens kontingent til forbundet og kredsen. Hos os er kontingentet 600,- kr. pr. halvår uanset hvilket hold, man spiller på og opkræves 1. september og 1. februar forud. Hvis man ønsker at være passivt medlem og nøjes med at støtte klubben koster det 100,- kr. helårligt.

Spilletrøjer
Spilletrøjer i forskellige størrelser har vi til at låne ud, når en ny spiller starter, indtil vi får bestilt til hver spiller. Klubbens medlemmer har besluttet, at Tårnfalkene kører med personligt spilletøj. Vi har fået speciallavet vores spilletøj sammen med Adidas, så det er helt unikt. Vi kan bestille shorts til herrerne, men Adidas har dog ikke speciallavede tights til dame-spillerne, så der skal man selv have med i farven sort.

Krav
Ligesom du sikkert stiller krav til os om at stille med gode rammer, træningstider og træner, så stiller vi også krav til dig. Vi vil gerne have et godt ry, så god opførsel, hvor vi hellere hepper på egne hold end nedgør modstanderne, er vigtigt for os. Tjanser med at dømme og være sekretær, opsætning og nedtagning af net m.v. til både træning og kamp er ligeledes noget vi deles om. Det er god stil selv at tage initiativet til at hjælpe her. Derudover regner vi med, at man melder afbud, når man ikke kan komme til træning eller kamp og at man ellers er omklædt til tiden. Mobiltelefonen bedes venligst være slukket.

Prøv os af
Prøv et par træninger med os og når du har været der, så finder du hurtigt ud af, om vi er noget for dig. Vi har spillere fra mange forskellige lande, så her tales både polsk, fransk, italiensk, tysk, tyrkisk, dansk, filippinsk og engelsk. Det er faktisk utrolig berigende og sjovt at være hos os.

Kommunikation
Kommunikationen hos os foregår primært på vores interne facebookside og gennem messenger. Vores interne facebookside hedder “Tårnfalkene Intern – Volleyball i Tårnby Kommune”. Når du ansøger gruppen og får adgang dertil, kan du også se klubbens øvrige medlemmer, vores kommunikation og hvordan det hele foregår. Vi kører også med et excel-ark, hvor vi registrerer afbud til træning og tilmeldinger til kampe/stævner.

Socialt
Socialt har vi det rigtig rart med hinanden. Mix.holdene har fælles træning en gang om ugen (torsdagen), hvor spillere fra alle mix.hold kan deltage i træningen. Efterfølgende har vi lidt hygge, hvor vi spiser kage, drikker en øl/sodavand og ellers bare hygger lidt. Vi har også et par fester om året. Vi holder altid fest efter generalforsamlingen, som vi forsøger at lægge tæt på klubbens fødselsdag d.24.2. Og så holder vi også gerne en sommerfest. Det er en fordel, hvis du er god til Beerpong, American Cornhole og ellers bare er socialt anlagt.

Traditioner
Vi har endvidere nogle lidt sjove traditioner. Fidusbamsen er vigtig og får man kåringen efter dagens kampe, skal man have kage med til næste kamp. Har man endvidere fidusbamsen og skal ud og rejse, så forventes der, at du tager et billede af fidusbamsen på stedet (gerne ved en turist-attraktion som Eiffeltårnet, London Brigde, swimmingpoolen eller i en Tuktuk i Thailand e.l.), så man kan se, hvor bamserne har været henne.

Spørgsmål
Har du nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte medlemmerne af bestyrelsen, skrive en mail til vores mailboks eller bare tage en løs snak en af vore medlemmer.