Holdene

Klubbens hold 2022/2023

Mix.1
Holdet ligger i den bedste række under Sjællands Volleyball Kreds. Holdet består både af rutinerede mix.spillere og af nye talenter. Holdet trænes af Jesper West Danbo på Nordregårdskolen. Jesper kan kontaktes på 26 20 19 64.

Tirsdage fra kl. 19:00 til kl.21:00 i den store hal i stueetagen i perioderne fra opstart indtil efterårsferien samt efter påskeferien til sommerafslutning.
Tirsdage fra efter efterårsferien til påskeferien i den “lille” hal i kælderen fra kl. 20:00 til kl.22:00.

Torsdage fra kl. 19:00 til 21:00 i den store hal sammen med de øvrige hold. Her hygges der som regel lidt efter træning med kage, sodavand og øl.

Mix.2
Holdet spiller i mix.2-rækken under Sjællands Volleyball Kreds. Holdet består af øvede og nye spillere indenfor sporten. Holdet trænes af Jesper West Danbo på Nordregårdskolen. Jesper kan kontaktes på 26 20 19 64.

Mandage fra kl.19:00 til kl.21:00 i den store hal i stueetagen hele året.

Torsdage fra kl.19:00 til kl.21:00 i den store hal i stueetagen sammen med klubbens øvrige hold. Her hygges der som regel lidt efter træning med kage, sodavand og øl.

Dame.1
Holdet er vores nyt tilmeldte hold. Det ser ud som om, at vi i denne sæson har flere damer end herrer, så for at sikre spilletid til alle har vi tilmeldt et damehold til turneringen. Holdet har ikke selvstændige træningstider, men træner og spiller på de forskellige mix.hold. På sigt vil vi gerne have både damehold og herrehold. Coach for holdet er Jesper West Danbo. Jesper kan kontaktes på 26 20 19 64.

Dame.2
Dette hold er et lukket hold bestående af kvinder fra Pilippinerne. Efter at holdet har måttet skaffe træningstider på ugentlig basis igennem nogle år, er holdet nu blevet en del af Tårnfalkene. Holdet er tilmeldt turneringen i DS2. Holdleder på holdet er Liza som kan kontaktes på telefon 91 78 89 19.

Holdet trænes af Jesper West Danbo på søndage fra kl.14:00 til 18:00 i den store hal (undtagen kampdage) i stueetagen. Jesper kan kontaktes på 26 20 19 64

Alternative stævner – alle hold.
Vi vil rigtig gerne deltage i SVBKs mange alternative stævner, hvor vi melder hold til i rækkerne afhængig af antal spillere og niveau på tværs af alle vores hold, så vi kommer til at spille kampe, hvor resultatet ikke er givet på forhånd. Det er nu altid sjovest at spille jævnbyrdige kampe.
https://svbk.dk/turnering/alternative-staevner

Vores klubfarver ses her i fuld udstrækning.
Vores første spilletrøje med de valgte farver. Specialdesignet med Adidas
Hovedfarve sort, burgundy og gul